Wie is Garrett?

Logo GarrettGarrett is een Amerikaans bedrijf dat zich sinds 1936 bezig houdt met het produceren van turbo's. Met een budget van slechts $10.000 begon Cliff Garrett de onderneming, die al snel uitgroeide tot de grootste fabrikant binnen de turbowereld. Vandaag de dag worden de turbo's van Garrett gebruikt door grote merken als Audi, BMW, Fiat, Peugeot, Renault en Saab. Daarnaast worden de Garrett turbochargers door veel raceteams gebruikt in wedstrijden zoals de 24 uur van Le Mans. Ook worden de turbo's voor bijvoorbeeld Scania, Daf en industriële machines geleverd door Garrett.

Waarom een Garrett turbo?

Het doel van de Garrett turbo is het leveren van meer Pk, de efficiëntie van de motor te verhogen en een zo klein mogelijke uitstoot van schadelijke stoffen genereren. De turbocharger van dit Amerikaanse merk voldoet perfect aan deze drie doelstellingen. Daarnaast worden de turbo's geproduceerd met het oog op duurzaamheid, topprestaties en een goede prijs-kwaliteitverhouding. Al deze redenen zorgen er voor dat de Garrett turbo's internationaal geroemd worden om hun kwaliteit en prestaties.

Turborevisie of een nieuwe?

Op Turborevisie.nl bent u aan het goede adres voor de revisie van uw Garrett turbo. Wij werken in een uitstekend uitgeruste werkplaats en gebruiken de nieuwste technieken om uw turbo weer als nieuw te laten werken. In deze werkplaats reviseren wij de Garrett turbochargers volledig, waardoor de prestaties van uw turbo weer als nieuw zullen zijn. Alle gereviseerde turbo's worden uitgebreid getest voordat ze geleverd worden aan u als klant. Hiermee garanderen wij de kwaliteit en de prestaties van uw Garrett turbo. Ook is het mogelijk bij Turborevisie.nl om een geheel nieuwe turbo van het Amerikaanse merk af te nemen. Uiteraard origineel en met de kwaliteit die u van Garrett en van ons gewend bent.

Logo Garrett Logo Borgwarner Logo Schwitzer Logo Holset Logo Mitsubishi Logo Ihi Logo Toyota