De ontwikkeling van Cummins en Holset

Logo Holset Het Engelse bedrijf Cummins Turbo Technologies, de producent van Holset Turbochargers, werd in 1952 opgericht in Huddersfield. Begonnen als een kleine onderneming die turbochargers leverde, is Cummins uitgegroeid tot een marktleidende onderneming. Inmiddels is het de grootste producent van turbo-onderdelen en complete turbo's voor middelgrote tot grote Dieselmotoren. Holset streeft naar het ontwerpen en produceren van turbo's die de prestaties van uw motor vergroten op het gebied van efficiëntie en uitstoot van schadelijke stoffen. Binnen de turbowereld staan de turbochargers van Holset op eenzame hoogte en zijn ze voor vele motorproducenten onmisbaar.

Innovatieve technologie

Holset is voortdurend op zoek naar innovaties om hun turbo's nog verder te kunnen verbeteren. Het Engelse bedrijf denkt vanuit de klant en aan de hand daarvan worden verdere verbeteringen aangebracht aan de turbochargers. Daarbij gaat het niet alleen om de verhoogde efficiëntie, maar ook om het ontwerp van de turbo. De producten worden steeds kleiner, maar dit gaat niet ten koste van de prestaties. Holset is één van de weinige merken ter wereld die dit voor elkaar krijgt. De kenners binnen de turbowereld weten dan ook dat Holset op eenzame hoogte staat.

Holset turborevisie

Turborevisie.nl verzorgt de revisie van uw Holset turborevisie. Onze professionals werken met de beste gereedschappen en volgens de nieuwste technieken in onze moderne werkplaats. Naast de uitgebreide en zorgvuldige revisie van uw Holset turbocharger, wordt deze uitgebreid getest op prestaties. Pas als de prestaties van de gereviseerde turbo op het zelfde niveau zitten als een nieuwe turbo, wordt deze geleverd. Naast reviseren zorgt Turborevisie.nl ook voor compleet nieuwe turbo's van Holset. Rechtstreeks geïmporteerd uit Engeland, waardoor u binnen enkele dagen uw nieuwe turbocharger kunt gebruiken. Wij zorgen er voor dat het importeren vlekkeloos verloopt.

Logo Garrett Logo Borgwarner Logo Schwitzer Logo Holset Logo Mitsubishi Logo Ihi Logo Toyota