Productie bij MEE in Almere

De Turbo's van Mitsubishi worden geproduceerd door Mitsubishi Heavy Industries. Dit aparte bedrijf richt zich specifiek op de onderdelen voor de auto's. MHI produceert al sinds 1957 turbochargers. Sinds 1991 is dit binnen Europa overgedragen aan MEE, MHI Equipment Europe BV. De turbo's van Mitsubishi worden tegenwoordig in Nederland geproduceerd. Om precies te zijn worden er per jaar 4.000.000 turbochargers gemaakt in de fabriek in Almere. In samenwerking met MHI Japan heeft MEE daarmee een sterke positie verworven op de Europese turbomarkt.

Gewicht, balans en kwaliteit

Mitsubishi is voortdurend bezig met het ontwikkelen van haar turbo's. De drie kernwaarden zijn gewicht, balans en kwaliteit. Het merk houdt zich bezig met het zo licht mogelijk maken van de turbocharger, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Daarbij zoekt MEE naar de perfecte balans tussen oppervlakte, efficiëntie en prestaties. Uiteraard wordt altijd de kwaliteit scherp in de gaten gehouden. Met het gebruik van de nieuwste technieken produceert MHI Equipment Europe de beste turbochargers die er op dit moment te krijgen zijn. En dat altijd voor een competitieve prijs.

Turborevisie.nl zorgt voor uw Mitsubishi turbo

Voor het behouden van optimale prestaties van uw Mitsubishi turbo, zorgt Turborevisie.nl voor het reviseren van uw turbocharger. Wij werken met professionals die jarenlange ervaringen hebben in deze branche. In onze werkplaats werken zij met de modernste apparatuur en machines om uw Mitsubishi turbo volledig te reviseren. Wij zorgen voor de best mogelijke vervangende onderdelen. Na de revisie test Turborevisie.nl de gereviseerde turbo uitgebreid, om deze vervolgens als nieuw op te leveren. Ook voor een volledig nieuwe Mitsubishi turbocharger kunt u contact opnemen met Turborevisie.nl. Ontdek zelf de kwaliteit en de prestaties van Mitsubishi turbo's.

Logo Garrett Logo Borgwarner Logo Schwitzer Logo Holset Logo Mitsubishi Logo Ihi Logo Toyota