Efficiënter productieproces Toyota

Het Japanse automerk Toyota, voluit Toyota Motor Corporation, produceert al sinds de introductie van de turbo haar eigen turbochargers. Daarin staat Toyota bijna alleen in de autowereld. Slechts enkele andere autoproducten produceren hun eigen turbo's. Dit vanwege de hoge kosten die de ontwikkeling van een eigen turbo met zich meebrengt. Echter, de laatste jaren heeft Toyota het productieproces weten te verbeteren met als gevolg dat de kwaliteit beter is geworden en de kosten lager. Hierdoor vinden de Toyota turbo's nu ook flink aftrek bij andere automerken.

Grootsere prestaties

De innovatiedrang en technologische ontwikkelingen van Toyota zorgen voor steeds betere prestaties van hun turbo's. De turboserie van het Japanse merk kenmerkt zich door de enorme hoeveelheid kracht die geleverd kan worden. Deze kracht komt voort uit het hoog oplopende volume van de Toyota turbochargers. De grotere hoeveelheid kracht is de reden dat de turboserie van Toyota onder het grote publiek steeds populairder wordt. De sportuitvoering, de GT Turbo, heeft zelfs een internationale fansite waar de laatste ontwikkelingen scherp in de gaten worden gehouden en besproken. Via deze fansite blijft u op de hoogte van de kenmerken van de Toyota GT Turbo.

Revisie of een nieuwe Toyota turbo

Een in topconditie verkerende Toyota turbo levert grootse prestaties. Om deze prestaties te blijven behouden is het van belang dat de turbo goed onderhouden wordt. Bij de kleinste beschadiging is het belangrijk om de turbo te laten reviseren door Turborevisie.nl. Wij zorgen voor een complete revisie van uw Toyota turbo en voorkomen daarmee dat de turbocharger verder beschadigd raakt. Turborevisie.nl reviseert met uitstekende turbo-onderdelen en brengt uw turbocharger opnieuw in topconditie. Wij bieden ook compleet nieuwe turbo's aan van het Japanse merk. Vanzelfsprekend bouwen wij deze onderdelen met plezier in, in uw auto.

Logo Garrett Logo Borgwarner Logo Schwitzer Logo Holset Logo Mitsubishi Logo Ihi Logo Toyota